ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Werken bij IBS

IBS Consultants: Gek op gevels!

Ben je net als wij gek op gevels en wil je daar (je) werk van maken? Dan biedt IBS jou de mogelijkheid om onderdeel te worden van een gepassioneerd en professioneel team van vakidioten dat dagelijks bezig is met gevel- en daktechniek.

Dit is IBS

Met meer dan 30 jaar ervaring in huis op het gebied van geveltechniek, glastechniek, bouwfysica, statica, bouwveiligheid en daktechniek, weten wij precies waar we het over hebben. Doordat IBS de theorie begrijpelijk maakt, zijn onze adviezen direct toepasbaar. Combineer dat met resultaatgerichte engineering en projectbegeleiding, en je snapt waarom onze klanten zeggen dat ze op ons kunnen bouwen. Dat zie je ook terug in de grote diversiteit aan opdrachtgevers en projecten in ons portfolio, zoals het nieuwe hoofdkantoor van het European Patents Office (Rijswijk), World Trade Center (Amsterdam) en Hoog-Catharijne(Utrecht).

Samen bereik je meer

Wij bedienen veel verschillende klanten. Maar een architectenbureau heeft behoefte aan ander advies dan een bouwonderneming. Daarom hebben we een diversiteit aan adviseurs en specialismes binnen ons team. Hierdoor kunnen wij meedenken met onze opdrachtgevers en een compleet technisch advies geven. Dat advies bepalen we gezamenlijk als team. We zijn dan ook een platte organisatie met korte, directe lijnen.

Investeren in mensen en expertise

Een bureau als IBS, daar zijn er niet veel van. Adviseur Geveltechniek word je namelijk niet zomaar. Dat menen we; er is geen gerichte opleiding voor onze sector. Daarom investeren wij in de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers, net zolang tot ze experts in hun vakgebied zijn. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren senior-adviseurs. Het werk is daarbij afwisselend, waarbij je in een hoog tempo veel leert dankzij een combinatie van theorie en praktijk. Uiteindelijk ben je in staat om zelfstandig complexe gevelprojecten te leiden. En dat is heel waardevol, want iedereen heeft een dak boven het hoofd nodig.

Ben je al een ervaren technisch adviseur? Of wil je niet specialiseren, maar juist breed inzetbaar zijn? Dan biedt IBS ook voldoende mogelijkheden. Wij creëren de functie namelijk voor de persoon, niet andersom.

Het bijzondere aan IBS vind ik dat we in iedere fase van een project inzetbaar zijn. We begrijpen wat de architect, de ontwikkelaar, de bouwondernemer of de bouwvakker wil. We nemen een neutrale positie in en proberen een overeenstemming te behalen die voor iedereen voordelig is of tot de optimale situatie leidt. “ – adviseur IBS

Iedere dag is anders

Bij IBS is geen één dag hetzelfde. Doordat wij klanten bijstaan gedurende alle fases van een bouwproject, zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd. Je bent zowel binnen als buiten aan het werk en ook het contact met de klant is verschillend. Zo maak je de ene dag een praatje met de bouwvakkers, de andere keer wordt er aandachtig naar je adviezen geluisterd in een directievergadering en/ of bouwteam overleg.

Bij IBS ben je een belangrijke en onmisbare schakel in het bouwproces van een klant. Je weet wat er speelt in de gevelwereld en draagt je steentje bij aan de meest grote en indrukwekkende projecten van Nederland. Daarnaast kan het voorkomen dat je voor een project naar het buitenland moet, want ook daar hebben ze behoefte aan de kennis en adviezen van IBS.

Naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd over voor een lolletje. Zo wordt er gezellig samen geluncht, houden we op vrijdag vaak een oer-Hollandse kroketten dag en staat er op kantoor een tafelvoetbaltafel voor de nodige ontspanning. Ook doen we als team regelmatig iets leuks met elkaar. En last but not least, op kantoor hebben we hele lekkere koffie!

Solliciteer nu bij IBS Consultants

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een hecht team dat 100% gaat voor gevels en techniek? Waarbij je op elkaar kan bouwen door dik en dun, en altijd het maximale uit jezelf haalt? Kijk dan snel bij onze actuele vacatures!