ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Ons verhaal

IBS Consultants staat voor kwaliteit en passie voor geveltechniek

Vergeleken met de start van IBS in 2002, hebben oprichters Kees Isendoorn, Peter de Boer en Ralph van der Stel nog geen enkele concessie gedaan in de visie en missie. Hun denk- en werkwijze is nog steeds gestoeld op twee principes.

De eerste pijler is de theorie van geveltechniek vertalen naar praktische uitvoerbaarheid. Uiteraard staat aan de basis van ieder advies een gedegen onderzoek dat tegen het licht gehouden wordt van de leer in fysica en statica, naast de wettelijke en ethische voorschriften. De daaropvolgende naadloze vertaling naar praktische oplossingen en de taal spreken van alle mensen die de gevels maken, daar maakt IBS zich hard voor.

De tweede pijler is kwaliteit. IBS consultants lopen warm voor uitstekende adviezen. Geen genoegen nemen met goed. Alleen uitzonderlijk werk levert voldoening. Niet alleen de medewerkers zelf, maar ook opdrachtgevers en nieuwe medewerkers weten deze houding te waarderen. Bovendien sluit deze pijler aan bij het meest belangrijke thema van dit moment: duurzaamheid. Werken aan gevels die lang meegaan.

Wij bedienen veel verschillende klanten. Maar een architectenbureau heeft behoefte aan ander advies dan een bouwonderneming. Daarom hebben we een diversiteit aan adviseurs en specialismes binnen ons team. Hierdoor kunnen wij meedenken met onze opdrachtgevers en een compleet technisch advies geven. Dat advies bepalen we gezamenlijk als team. We zijn dan ook een platte organisatie met korte, directe lijnen.

Kees Isendoorn

Functie: Senior adviseur (Directie)

Opleiding: Civiele Bouwtechniek, Civiele Bouwkunde en Bouwfysica (TU Delft)

Peter de Boer

Functie: Senior adviseur (Directie)

Opleiding: Bouwkunde en Bouwtechnologie (TU Delft)

Ralph van der Stel

Functie: Senior adviseur (Directie)

Opleiding: Technische Natuurkunde