ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Advies renovatie monumentaal noordelijk Citroëngebouw

Het noordelijke en zuidelijke Citroëngebouw op het stadionplein in Amsterdam worden gerenoveerd. Het project krijgt de naam ‘The Olympic Amsterdam’.

Het noordelijke Citroëngebouw is een monumentaal pand en is hernoemd tot ‘The Olympic 1962’. IBS adviseert met betrekking tot de renovatie van de gevelconstructies van het monumentale noordelijke gebouw. Hierbij is onder andere aandacht voor de thermische isolerende eigenschappen, de lucht- en waterdichtheid en de constructieve prestatie van de gevelconstructie. Naast het adviseren, gaat IBS ook testen uitvoeren op de gevelconstructie om de kwaliteit te controleren. Er worden daarvoor testen uitgevoerd met betrekking tot de geluidwering en lucht- en waterdichtheid.

Ook met betrekking tot het zuidelijke gebouw ‘The Olympic 1931’ gaat IBS advieswerkzaamheden uitvoeren en geveltesten verrichten.

Benieuwd wat IBS voor uw project kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 078-625 09 20 of te mailen naar info@ibsconsultants.nl. Neem ook eens een kijkje op de projectenpagina op onze website: www.ibsconsultants.nl/projecten