ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Meeloopstage bij IBS

Na de zomervakantie is een derdejaars bouwkunde studente van de Hogeschool Rotterdam begonnen aan haar meeloopstage bij IBS. Zij zal gedurende een half jaar o.a. veel ervaring op doen binnen de bouw- en gevelbranche. Ben jij een TU of HBO student en moet jij vanaf februari volgend jaar gaan stage lopen? Je kunt hiervoor nu al solliciteren via onze  website.

Waarom stage lopen bij IBS?

Als gevel technisch adviesbureau hebben wij ervaring met veel grote en prestigieuze projecten (zie onze projectenpagina) in Nederland en Europa. IBS voert hierbij alle werkzaamheden uit die te relateren zijn aan de gebouwschil (gevels en daken). Hierbij moet je denken aan geveltechniek, glastechniek, uitvoeringstechniek, bouwkosten, bouwfysica en constructieleer.

De stage

Jouw stage opdracht is divers genoeg om een uitdaging te zijn. Tijdens de stage zal jij aan verschillende projecten meewerken en zullen veel aspecten binnen de bouw voorbij komen. De gevel heeft namelijk een groot aandeel in zowel de esthetische uitstraling als de technische prestatie van een gebouw. Hierdoor kun jij je zeer breed ontwikkelen binnen een specialistische branche.

Ook zal de praktijk een belangrijk onderdeel zijn van jouw stage.  Regelmatig zal jij betrokken worden bij zowel nieuwbouw- en renovatie projecten als schade-onderzoek bij bestaande gebouwen. De werkzaamheden die wij van jou vragen zijn erop gericht om zoveel mogelijk kennis te verkrijgen van de gevel en de daaraan gerelateerde aspecten.

Vragen of meer info? stuur gerust een email naar ons algemene e-mailaccount info@ibsconsultants.nl of bel 078 6250920