ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Dakadvies

IBS Consultants heeft ook verstand van daken

Deze expertise van IBS Consultants omvat advies op het gebied van dak ontwerp, dak techniek, en vergroeningssystemen. Ook voor het oplossen van bouwfysische- en wind technische problemen,  materiaal keuzes, schade-onderzoek, metingen, dak inspecties  en preventieve dak-scans kun je bij ons terecht.

Door de brede dienstverlening van het IBS concern (Geveltechniek,  Dakadvies en Special Projects), kunnen wij onze klanten adviseren en bijstaan als het gaat om de totale gebouwschil. Onze opdrachtgevers variëren van gemeenten en vastgoed bedrijven naar aannemers en dakdekkers tot Verenigingen van Eigenaren en particulieren.

Onze brede dienstverlening onderscheidt ons in de markt. Het realiseren van een praktische vertaalslag van een architectenschets naar een definitief ontwerp inclusief alle details of het uitwerken van een slimme en praktische technische oplossing bij een probleem is onze sterke kant.

Wil je meer weten  over onze dienstverlening op het gebied van daken?  Neem dan contact op met Wiebe Fokkema; via  +31 (0)6 15 26 27 17 of w.fokkema@ibsconsultants.nl