ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Team IBS op volle kracht in 2018

De vakantie is achter de rug, de kerstspullen zijn weer opgeborgen, de kerstboom is de deur uit en de eerste werkweek in het nieuwe jaar zit er al weer op!

Nu onze batterijen zijn opgeladen hebben wij weer genoeg energie om, met volle kracht, voor onze opdrachtgevers aan de slag te gaan! Wij hebben er zin in, vooral om dat er in 2018 veel uitdagende projecten gebouwd worden waar IBS als geveladviseur bij betrokken is.

Binnenkort zullen wij enkele van deze nieuwe en uitdagende projecten op onze website toevoegen. Daarnaast zullen wij regelmatig updates plaatsen met actueel nieuws rond ons bedrijf, werkzaamheden en ontwikkelingen in de markt.

Foto 

Bij IBS werken geen watjes maar daadkrachtige personen die geen enkele uitdaging uit de weg gaan! Bovenstaande foto van ons team is op 21 december 2017 gemaakt tijdens ons survival teamuitje ter afsluiting van 2017 en als start voor 2018.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen in 2018, neem dan contact op met ons op via telefoon +31(0)78 6250920 of door een email te sturen naar info@ibsconsultants.nl