ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

PERSBERICHT: Foute berichtgeving over IBS

Op diverse (sociale) mediakanalen van onder andere de politie, het Algemeen Dagblad en regionale nieuwsbladen is gisteren (09-01-2018) melding gemaakt over het feit dat de Politie een growshop in Zwijndrecht heeft opgerold.

Van deze actie is door de politie een foto gemaakt en deze is verspreid naar de redacties van diverse media. Helaas is  op deze foto duidelijk ons bedrijf met ons logo te zien. De redacties hebben de verstrekte foto in hun onwetendheid bij hun artikel geplaatst. Omdat de opslagruimte van de growshop zich onder ons kantoor en naast de ingang van het pand bevindt, lijkt het of de politie een inval bij IBS  heeft gedaan. Dit is dus absoluut niet het geval.  Wij willen u via dit bericht laten weten dat IBS niets met deze zaak te maken heeft.

Inmiddels is op ons verzoek op alle digitale media-uitingen de foto verwijderd of aangepast zodat onze logo’s niet meer zichtbaar zijn. Daarnaast hebben wij ook geprobeerd om toekomstige plaatsing van de betreffende foto’s in gedrukte (lokale) media, te voorkomen.

Voor het volledige artikel verwijzen wij u naar:

  • https://www.ad.nl/dordrecht/politie-rolt-growshop-op-in-zwijndrecht~ad390cfb
  • https://www.rijnmond.nl/nieuws/163421/Politie-doet-inval-in-growshop-Zwijndrecht

Mochten er naar aanleiding van dit persbericht vragen zijn dan kunt u een e-mail sturen naar info@ibsconsultants.nl

Bron foto: © Politie