ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Lekkage schuine glasgevel Willemswerf Rotterdam opgelost!

Tijdens de gebruiksfase van een gebouw kunnen direct na oplevering of zelfs na verloop van jaren alsnog problemen of mankementen ontstaan. IBS is in staat om de oorzaak van deze gebreken vast te stellen, ook bij  complexe situaties. Al  vanaf de oplevering in 1988 lekt het bij de schuine glasgevel constructie van  het gebouw de Willemswerf in Rotterdam. Maar sinds kort niet meer…de emmers en pannen om het water op te vangen zijn verdwenen. De afgelopen jaren zijn er door andere adviesbureaus/aannemers tientallen pogingen gedaan om het lek te dichten. Helaas zonder succes. Tot nu toe…

Na het uitvoeren van diverse inspecties op locatie heeft IBS,  in samenwerking met J.P. van Eesteren en haar onderaannemer Kingspan Light + Air  de oorzaak van de lekkage kunnen vaststellen.. Het lek is boven water! Resultaat: de gebouweigenaar, de gebruikers, de aannemer, de onderaannemer en wij; iedereen is weer blij!

IBS inschakelen bij gevel- en dak mankementen na oplevering van gebouw?

Benieuwd naar wat IBS voor jouw project kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 078-625 09 20 of te mailen naar info@ibsconsultants.nl. Bekijk ook eens onze projectenpagina!