ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Kees Isendoorn

Functie: Senior adviseur (Directie)
Opleiding: Civiele Bouwtechniek, Civiele Bouwkunde en Bouwfysica (TU Delft)

Sinds 1987 houd ik mij uitsluitend met gevels bezig. Na mijn studie aan de TU ben ik begonnen als geveltechnisch adviseur en dit vak beoefen ik nog steeds met veel plezier.

Vanaf de oprichting in 2002 staat IBS garant voor een gedegen theoretische basis én praktisch toepasbaar advies. Onze klanten zijn divers. Niet iedereen zit op theoretisch advies alleen te wachten. Een architectenbureau verwacht ander advies dan een bouwonderneming. De diversiteit binnen het team van IBS, maakt dat we een compleet advies kunnen geven, dus zowel theoretisch als praktisch. We kunnen meedenken met onze opdrachtgevers en ons ook in hun situatie verplaatsen. Met z’n allen kunnen we bepalen of het advies naar de klant juist is. De waarde van ons breed gedragen advies wordt door onze klanten gewaardeerd.

Ik verwacht dat de gevel van de toekomst wel zal veranderen als het gaat over de toegepaste technieken. Ik ben nieuwsgierig naar wat de huidige experimenten op bijvoorbeeld universiteiten ons gaan brengen. Denk aan technieken als 3D-printen en de toepassing van andere materialen dan we tot nu toe gewend zijn. Het wordt tijd voor creativiteit en functionele wijzigingen. Ik voorzie nog genoeg uitdagingen.

Mail: k.isendoorn@ibsconsultants.nl
Telefoon: 078 – 62 50 920
Mobiel: 06 – 51046913