ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Ik Ben Student

WIL JE MEER WETEN OVER GEVELTECHNIEK?

Volg jij een bouwtechnische studie aan een Hogeschool of Technische Universiteit? Als jij geïnteresseerd bent in geveltechniek en wil weten wat nog meer mogelijk is met je studie naast de standaard beroepen, zoals: aannemer, architect of constructeur? Dan is de Ik Ben Student bijeenkomst van IBS Consultants misschien interessant voor jou!

IBen Student bijeenkomst

Op de bijeenkomst zullen wij een toelichting geven over een onderwerp waarbij jij de kans krijgt meer te leren over de geveltechniek. Tijdens de bijeenkomst van 27 januari 2018 zal het met name gaan over ‘De kwaliteitsbewaking van gevelconstructies’. Daarnaast zullen wij ook ingaan op de functie van een adviesbureau.

Na de informatieve bijeenkomst is er een afsluitende borrel waarbij diverse medewerkers van IBS aanwezig zijn en je eventueel kunt netwerken. Kom daar onder andere meer te weten over :

  • wat de functie van een adviseur is;
  • op welke vakgebieden de dienstverlening van IBS betrekking heeft;
  • wat de werkzaamheden inhouden;
  • met welke bouwpartijen IBS allemaal samenwerkt;
  • bij welke prestigieuze projecten IBS betrokken is;
  • welke mogelijkheden er voor jou zijn om stage te lopen cq af te studeren.

Uiteraard kun je ook vragen stellen over geveltechnische vraagstukken.

Wij zorgen dat er een hapje en een drankje voor je klaarstaat.

IBS Consultants

IBS is een onafhankelijk bouwtechnisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in gevels.  Gevels zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Dit maakt de gevel zo bijzonder en leuk om aan te werken. Het werken aan gevels van grote prestigieuze bouwprojecten in Nederland is daarbij extra bijzonder.  Nog leuker is het als je dan ook vanaf het begin (initiatieffase) tot het einde (gebruiksfase) bij het project betrokken bent.

 

Praktische informatie

Wanneer

27 januari 2018 | 15:00

Waar

IBS Consultants

H.A. Lorenzstraat 104

3331 EE Zwijndrecht

Aanmelden

mail naar info@ibsconsultants.nl

Meer informatie over wat IBS in de verschillende bouwfasen kan betekenen voor haar klanten. Klik op een van de onderstaande fasen.