ibsconsultants.nlsitemap

Voor afspraak of advies bel: +31 (78) 6250920 of mail: info@ibsconsultants.nl

Mededeling i.v.m. het Coronavirus COVID-19

In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus COVID-19 is ons kantoor op dit moment telefonisch slecht bereikbaar.  Mocht u ons kantoor willen bereiken dan vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@ibsconsultants.nl. Wij zullen uw e-mail z.s.m. proberen te behandelen/beantwoorden.

Capaciteit adviseurs

Onze adviseurs werken zo goed als mogelijk door.  U kunt hen bereiken op hun mobiele nummer/ persoonlijke e-mailadres. Mocht deze bij u niet bekend zijn dan kunt u deze opvragen via info@ibsconsultants.nl .

Metingen- en inspecties

De geplande metingen – en inspecties zullen vooralsnog gewoon doorgaan, mits de situatie op de bouwplaats/testlocatie veilig is voor onze adviseurs volgens de meest recente richtlijnen van de overheid. De veiligheid zal IBS vooraf beoordelen aan de hand van door de klant te verstrekken informatie.

Vergaderingen

Of het mogelijk is voor IBS om aan een vergadering te kunnen deelnemen zullen wij per geval beoordelen aan de hand van de meest recente richtlijnen van de overheid. Indien fysieke aanwezigheid van een van onze adviseurs niet mogelijk blijkt te zijn, dan hebben al onze medewerkers de mogelijkheid om via Microsoft Teams virtueel toch aan de vergadering deel te nemen.

Mocht er onverhoopt iets veranderen aan deze situatie dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen via de nieuwspagina op onze website https://ibsconsultants.nl/actueel/.